Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
50 Postów
Nowicjusz
Normalne przedszkole jest na hillewag askeladen. synek jest tam od tygodnia, byłam z nim tylko 3 dni, w tym drugi dzień poszłam na pół godzinki, w trzeci na 3 godziny. Synek jest zadowolony, ma kolegów już, mówi juz kilka słów po norwesku, a przedszkolanki zajmują się dziećmi. Jest jedynym Polakiem w przedszkolu ale traktują go na równi. I wiem że jakby by było coś nie tak to by mi powiedział
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
anna Anna
(anian)
Wiking
w samym Stavanger nie znam przedszkola ale wiem ze w okolicy jest jedno, w ktorym dwie kolezanki moje pracuja (polki) i z tego co slyszalam fajne jest tylko troche daleko i w sumie nie wiem czy polskie przedszkolanki to dla polskiego dzaiecka w norwegii dobrze .... no ale jak cos to daj znac, dowiem sie wiecej i napisze
sama pracuje w przedszkolu i tez widze ze niektorzy norwegowie pracujacy w przedszkolach nawet dzieci nie lubia, nie mowiac juz zeby sie nimi zajmowac ... niestety
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok